VÅRT NYHETSBREV (högst 1 g/månad)

Inbjudan till hel föreläsningsdag med världsberömd smärtforskare 22/5 2015

Detta är en  helt  unik inbjudan att få till mycket låg kostnad få lyssna på en av de mest eftertraktade föreläsarna om smärta i världen. Som medlem i Smärtguiden/Patienttorget  kan du delta till halva priset, vilket är under självkostnadspriset. Du kan ha fått inbjudan på annat sätt, men detta mail innehåller nya anmälningsmöjligheter.

Inbjudan till heldag med världsberömd smärtforskare 22/5 2015

Detta är en  helt  unik inbjudan att få till mycket låg kostnad få lyssna på en av de mest eftertraktade föreläsarna om smärta i världen. Som medlem i Smärtguiden/Patienttorget  kan du delta till halva priset, vilket är under självkostnadspriset.

Öppet hus smärtkliniken onsdag 15e oktober kl 13-17

Vi har nu startat vår nya rehabilitering på Karlavägen 100, i Stockholms största kvarter,  Garnisonen, och bjuder in Dig att titta in och få en bild av vad som nu startar. Du kan se vårt nya smärtlab där vi kan mäta smärttrösklar, göra mycket detaljerade värmekamerabilder eller mäta aktiviteten i autonoma nervsystemet. Du kan prata med någon i vårt team om 25 rehabproffs, läkare, psykologer, fysioterapeuter, socionomer och andra. Eller bara ta en kopp kaffe.

 

Egenremiss för rehab

Du behöver inte ha läkarremiss för att få 8 veckors smärtrehab hos oss. Vi sänder gärna information om vår rehab och egenremiss.

Klicka här. 

Björn Bragée, smärtläkare

 

Nya medlemmar

Som medlem får erbjudanden om exempelvis utbildningar, förhandsinformation och nyhetsbrev. Det är gratis och har inga förpliktelser, och du bidrar till att göra patienternas röst hörd!

Vi har nu 23290 medlemmar!
Senaste är:

ABrooca

Crystalseawl

grattialRom

Narvadamen

Mavford

OliverKib

Millis 1964

AnthhoonyJoics

CarolynNow

JustinMof

Välkommen logga in

Omvärldsnyheter

Gilla oss på Facebook

VÅRT NYHETSBREV (högst 1 g/månad)

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Våra vänner

Vi stöder....

Annonser

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.